DataKlas ERP

Pachetul de baza al sistemului DataKlas ERP este integral compatibil cu orice sector de activitate.Solutia DataKlas ERP este formata din mai multe module distincte ce se integreaza perfect, fiind adaptate pentru procesele critice din diferite verticale de business.

DataKlas ERP asigura:

Gestionarea, planificarea si optimizarea tuturor proceselor companiei prin modulele de baza: Financiar, Contabilitate, Stocuri, Mijloace Fixe, Achizitii, Vanzari, Productie
erp2_600
erp1_600
Prin intermediul modulelor aditionale, intreaga solutie este adaptata la nevoile specifice ale afacerii tale, indiferent de dimensiunea sau complexitatea acesteia. Cele mai importante segmente acoperite de modulele aditionale sunt: Retail, HR si Salarizare, Bugete, Marketing, CRM, Business Intelligence, Fleet Management, e-Commerce, Document Management.
• Eficientizarea operatiunilor si cresterea vizibilitatii la nivel de companie
• Obtinerea accesului la informatii oricand si de oriunde pentru a imbunatati procesul de luare a deciziilor si pentru a reduce semnificativ timpul de raspuns
• Adaptarea cu usurinta la noi metode de lucru, la schimbarea cerintelor clientului si evolutia strategiei de afaceri
• Dezvoltarea noilor linii de business, in mod controlat si previzionat, pe baza informatiilor, a istoricului, a previziunilor
• Lansarea de noi produse in piata intr-un mod rapid si profitabil
• Optimizarea resurselor, tehnologice si umane, pentru cresterea rezultatelor si a profitului
• Imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor si sastisfactia clientilor

Dataklas ERP contine urmatoarele module:

1. Elaborarea si actualizarea bugetului de venituri si cheltuieli;
2. Gestiunea furnizorilor;
3. Gestiunea clientilor;
4. Gestiunea stocurilor;
5. Gestiunea imobilizarilor;
6. Gestiunea si urmarirea lichiditatilor;
7. Contabilitatea veniturilor si cheltuielilor bugetare
8. Contabilitatea generala
9. Resurse Umane si Salarizare

Pe langa modulele aditionale, sistemul se integreaza cu solutiile externe acordand afacerii tale transparenta si agilitatea necesara luarii celor mai bune decizii strategice.

Avantajele DataKlas ERP:

DataKlas ERP este un pachet de solutii dezvoltate special pentru organizatiile ce activeaza intr-un mediu economic in continua evolutie, fiind usor adaptabil schimbarilor.

Trasabilitate

– sistemul permite urmarirea evolutiei oricarui document primar din companie (din ce a fost generat, ce alte documente a generat, in ce module a fost folosit, etc.)

Integrabilitate

– solutia integreaza intreaga activitate a unei companii intr-un sistem unitar cu o baza de date unica.

Flexibilitate

– sistemul se muleaza pe activitatea companiilor din toate domeniile, datorita extensiilor specifice de care dispune, flexibile si rapid configurabile (retail, productie, distributie, servicii, etc.)

Modularitate

– structura pachetului este modulara, fiecare aspect al activitatii unei companii fiind tratat intr-un mod specific si adecvat.

Scalabilitate

– se poate incepe cu o configuratie minima, iar modulele aditionale se pot adauga ulterior. In plus, pachetul software nu necesita modificari in cazul unor schimbari semnificative in dimensiunea si complexitatea companiei.

Securitate

– sistemul asigura un nivel avansat de securitate, drepturile sau restrictiile utilizatorilor ajungand pana la nivelul campurilor din baza de date.

Functionalitati la cerere

– beneficiarul poate modela procese de business specifice afacerii sale sau poate crea linii noi de business.

erp3_600

Beneficii in utilizarea sistemului ERP:

Vizibilitatea completa a tuturor proceselor importante, intre diferite departamente ale unei companii.
Automatizarea fluxului de lucru si coerenta de la un departament la altul, pentru a asigura tranzitia liniara si completarea rapida a proceselor.
Utilizarea unui sistem unificat de raportare pentru analize in timp real.
Extinderea sistemului de analiza prin utilizarea si integrarea solutiei de Business Intelligence.
Integrarea cu solutii avansate de e-commerce, bazate pe un sistem web-based.
Varietatea modulelor: Financiar/Contabilitate, Resurse Umane, Productie, Marketing/Vanzari, Supply Chain/Warehouse Management, CRM, Project Management etc.
Fiind un sistem modular, este posibil ca implementarea sa se faca doar pe un anumit numar de module, in functie de necesitatea si specificul fiecarei companii. Cu cat sunt implementate mai multe module ale aceluiasi sistem, cu atat integrarea intre departamente se poate face intr-un mod mai eficient.
Permite centralizarea, stocarea si back-upul tuturor datelor dintr-o companie.
Prezinta un avantaj important din punctul de vedere al sistemului de securitate din companie, avand un sistem centralizat de politici ce se aplica la nivel de companie. Astfel toate tranzactiile ce au loc in sistemul ERP pot fi trasate.
Prin sistemul DataKlas ERP se pot integra numeroase alte sisteme prin intermediul API (Application Programming Interface).
Sistemul ERP faciliteaza urmarirea comenzilor, inventarul, urmarirea veniturilor, forecastul de vanzari si alte activitati conexe.