DataKlas Financial

DataKlas Financial & Controlling reprezinta un instrument ce poate fi utilizat atat independent cat si interfatat cu orice alta solutie software.DataKlas Financial asigura evidenta contabila completa, atat in sistem RAS cat si in sistem IFRS.

Module:

  • Contabilitate
  • Financiar
  • Urmarire bugete
High Tech Systems and Software - Financial

 

Modulul Contabilitate

Colecteaza datele din toate module operationale si le integreaza intr-o forma contabila.
Realizeaza note contabile in mod automat
Ataseaza notelor contabile mai multe dimensiuni de analiza permitand obtinerea de rapoarte filtrate pe aceste dimensiuni.
Asigura toate rapoartele legale (locale, reglementate de Bancile Nationale sau de UE) si o gama larga de rapoarte uzuale

  • Balanta contabila, configurabila pe mai multe niveluri (sintetica si analitica)
  • Registrul jurnal-general
  • Situatia patrimoniului, contul de profit si pierderi cat si anexe, conform bilantului romanesc.
High Tech Systems and Software - DataKlas Financial

Modulul Financiar

Supervizeaza circulatia fluxurilor de bani in cadrul organizatiei, asigurapreviziunile de numerar, gestionarea lichiditatilor, un control mult mai mare asupra riscurilor financiare si un cash management eficient.
Monitorizeaza fluxurile de bani prezente si viitoare din cadrul unei companii, pe ansamblul ei sau pe subunitati componente.

Modulul Urmarire Bugete

Permite definirea, planificarea si controlul consolidat al bugetelor, pe perioade distincte de timp, in organizatii de orice dimensiune sau complexitate, indiferent de industria in care activeaza.
Constituie un instrument puternic de eficientizare a activitatii financiare a unei companii, prin identificarea din timp a oportunitatilor de salvare a banilor pentru cheltuieli cunoscute sau necunoscute din viitor. High Tech Systems and Software - DataKlas Financial

Descarca mapa de prezentare DataKlas Financial