DataKlas Wholesale

DataKlas Wholesale te sustine pentru o acoperire nationala prin:

  • Suport pe depozite multiple
  • Posibilitatea de configurare a unui depozit central
High Tech Systems and Software - DataKlas Wholesale

 

DataKlas Wholesale acopera toate domeniile de activitate ale companiei continand module pentru: achizitii, stocuri, vanzari, logistica, warehouse management system cu integrare in timp real cu linii de picking semi-automate si automate PEEM, marketing, financiar contabilitate, imobilizari corporale si necorporale, managementul contractelor si al investitiilor, precum si un puternic modul de analiza si raportare, destinat in special conducerii companiei, suport pentru organizarea rutelor, a planului de confirmari si a celui de operare al comenzilor. Toate acestea ducand la indeplinirea angajamentelor luate fata de clienti. Propuneri comerciale targetate si personalizate – catalogul de produse si segmentarea clientilor reprezinta punctele cheie ce ofera un management eficient.

High Tech Systems and Software - DataKlas Wholesale - warehouse management system


Caracteristici:

  • Trasabilitate – sistemul permite urmarirea evolutiei oricarui document primar din companie (din ce a fost generat, ce alte documente a generat, in ce module a fost folosit, etc.)
  • Flexibilitate – sistemul se muleaza pe activitatea companiilor din toate domeniile, datorita extensiilor specifice de care dispune, flexibile si rapid configurabile
  • Integrabilitate – solutia integreaza intreaga activitate a unei companii intr-un sistem unitar cu o baza de date unica.
  • Modularitate – structura pachetului este modulara, fiecare aspect al activitatii unei companii fiind tratat intr-un mod specific si adecvat.
  • Securitate – sistemul asigura un nivel avansat de securitate, drepturile sau restrictiile utilizatorilor ajungând pâna la nivelul câmpurilor din baza de date.


High Tech Systems and Software - DataKlas Wholesale
 

Descarca mapa de prezentare DataKlas Wholesale