Despre High-Tech Systems & Software

High-Tech Systems and Software (HTSS) vine in sprijinul cresterii afacerii tale cu cele mai bune solutii software si hardware.

Cu o echipa formata din oameni cu experienta in dezvoltarea si implementarea de solutii software, raspundem nevoilor tale de a controla și de a crește afacerea prin:

DataKlas - solutii software integrate

Noi iti punem la dispozitie solutii inovative ce urmaresc standardele de infrastructura si de business, securitatea si centralizarea informatiei.

Construirea valorii pentru clientii noștri este ceea ce ne diferentiaza. Privim dincolo de realizarea proiectelor, reducerea costurilor sau augmentarea seturilor de competente tehnice.Ne concentram pe asistarea clientilor în vederea atingerii obiectivelor lor de afaceri prin intermediul unei executii superioare, prin cele mai bune solutii si prin servicii prompte. High Tech Systems and Software

Solutiile tehnologice oferite de HTSS se bazează atat pe aplicații de tipul ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BI (Business Intelligence), precum si pe o suita de aplicații proprii dezvoltate pentru domenii de activitate variate si integrate sub brandul unic DataKlas.

High Tech Systems and Software - DataKlas Produsele DataKlas sunt concepute ca instrumente de baza in afacerea ta, facilitand obţinerea unui avantaj competitiv semnificativ.In plus, alegand produsele DataKlas, ai libertatea de a-ti crea propriul pachet de solutii, potrivit afacerii tale.

Certificari:

ISO 9001 – Suntem orientaţi catre client, prin desfasurarea eficienta a proceselor din companie si livram calitate catre parteneri.
Click pentru certificarea ISO 9001

ISO 27001 – Asiguram transferul de informatii printr-un mediu informatic securizat, confidential.
Click pentru certificarea ISO 27001

ISO 14001 – Suntem angajati intr-un demers de imbunatatire continua pentru minimizarea impactului asupra mediului, respectarea cerintelor legale si gestionarea bugetului.
Click pentru certificarea ISO 1427001