Echipa “Vianu Legends” de la Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu” a participat la Campionatul Mondial de Robotica din St. Louis, SUA

High – Tech Systems & Software sustine tinerii talentati din Romania si considera ca este important ca acestia sa aiba un mediu propice pentru a se dezvolta. Echipa “Vianu Legends” de la Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu” a participat la BRD FIRST Tech Challenge powered by Vodafone, cea mai ampla competitie de robotica organizata in Romania.

HTSS a sustinut echipa Vianu Legends pe parcursul participarii acesteia la concurs, unde a proiectat, construit si programat un robot. Echipa formata din 3 elevi a trecut in etapa urmatoare a concursului – Campionatul Mondial de Robotica din St. Louis, SUA.

9042defd-c098-4440-86c3-6d0bd8d01bc3
Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” este unul din cele mai prestigioase licee din Bucuresti recunoscut pentru pregatirea excelenta a elevilor sai, dar si unul dintre cei mai activi participanti in competitii nationale si internationale de robotica.
HTSS sustine performantele extraordinare ale elevilor Colegiului National „Tudor Vianu” si le ureaza mult succes in continuare!