High-Tech Systems & Software sustine excelenta in Banking

High-Tech Systems & Software (HTSS) este Partener al “Galei Bancheri de top”, un eveniment marca Finmedia, prin care sunt recunoscute performantele celor mai importanti actori din domeniul bancar.

Evenimentul, ajuns anul acesta la editia a X-a, reuneste consilieri si specialisti din domeniu, avocati, companii din diverse domenii de activitate, oameni de afaceri romani si straini, analisti economici, finantatori, firme de consultanta cu expertiza in sectorul financiar-bancar si reprezentanti mass-media.

Finmedia acorda premiile in baza unor criterii riguroase, ce au in vedere aspecte cantitative (active, profit, depozite, credite etc), de dinamica (structurate pe paliere ale volumului de active, pentru a asigura acuratete in comparabilitate), dar si de eficienta (ROA, ROE, profit/angajat, profit/sucursala, venit/client etc.).

HTSS se implica activ in domeniul bancar din Romania, dezvolta si implementeaza solutii software ce eficientiza activitatea companiilor bancare si nonbancare. Echipele HTSS analizeaza in permanenta tendintele din acest domeniu, pentru a oferi clientilor solutii si produse personalizate, bazate pe nevoi reale.
Compania sustine aceasta initiativa, incurajeaza competitivitatea si rezultatele din domeniul bancar.