HTSS a castigat premiul la categoria “e-product” la Gala Premiilor e-Finance

In cadrul Galei Premiilor e-Finance organizata de Finmedia, HTSS a castigat premiul la categoria “e-products” pentru conceptualizarea si dezvoltarea solutiei integrate de servicii dedicate sectorului de sanatate din Marea Britanie sub brand-ul YEHS (Your Excellent Health Services).

Portalul de sanatate YEHS, realizat tehnic de HTSS si implementat impreuna cu ceilalti parteneri din eMed Pharma Group Limited, dar si cu sprijinul IAPOS (Asociatia Internationala a medicilor pentru serviciile externe), revolutioneaza piata serviciilor medicale din Marea Britanie prin introducerea unor concepte noi de mHealth (mobile) dedicate relatiei de ingrijire medic – pacient (B2C) cat si relatiei de afaceri – producatori de medicamente, depozite, farmacii vs. medici si pacienti (B2B).

Platforma dezvoltata de HTSS raspunde prioritatilor pacientilor prin servicii de calitate in timp util, comoditate, accesabilitate usoara fara a compromite securitatea si confidentialitatea datelor asociate. Prin accesul la aceasta platforma, pacienții preocupati de sanatatea si de starea lor de bine, vor beneficia de consultanta medicala online, programari la clinici, diagnosticare preliminara, retete si livrarea medicamentelor la domiciliu prin farmacia online. Sistemul dezvoltat de HTSS are integrata si o platforma de ecommerce cu o serie de produse grupate pe categorii dedicate.

poza trofeu