Comunitati

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana

logo_ahk_rumaenien_240

Obiectivul HTSS, prin apartenenta la AHK Romania, este cel de a sprijini comunitatea prin furnizarea celor mai bune informatii si solutii software & hardware, adaptate nevoilor pietei romanesti si germane.
Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) reprezinta oficial economia germana in Romania.
In calitate de camera bilaterala si organizatie de membri, ea reprezinta interesele firmelor romanesti si germane, cat si pe cele ale membrilor in fata autoritatilor publice, fiind astfel un actor central in dezvoltarea relatiilor economice romano-germane.
AHK Romania a fost infiintata oficial in Septembrie 2002 si la ora actuala numara peste 500 de membri (februarie 2013).

Website: www.ahkrumaenien.ro

 

Camera de Comert si Industrie Romania – Israel

logo-cciri_240

Prin implicarea in misiunea CCIRI, in calitate de membru al asociatiei, HTSS isi ia angajamentul de a promova comertul bilateral si atragerea investitiilor, prin:
- stabilitate si continuitate;
- calitate superioara a proiectelor;
- dedicare si loialitate fata de parteneri.
CCIRI este o organizatie non-guvernamentala, de utilitate publica, cu caracter autonom si apolitic, al carei scop este promovarea relatiilor de cooperare economica dintre Romania si Israel. Printre membri CCIRI se numara firme importante, atat romanesti, cat si israeliene.
CCIRI a organizat, din anul 1990 si pana in prezent, numeroase misiuni economice in Israel cu ocazia unor importante manifestari expozitionale internationale ca: TECHNOLOGY, AGRITECH, MODERN LIVING, SECURITY etc, axate pe sectoare importante pentru cooperarea economica, cum ar fi: agricultura, industria alimentara, electronica, echipament medical, high-tech etc. Au fost organizate anual, la Bucuresti expozitii de IT&C, impreuna cu firma Globus Gate Ltd din Israel si Ambasada Israelului la Bucuresti.
Prin calitatea serviciilor sale, Camera de Comert si Industrie Romania Israel a reusit sa atraga importante investitii straine in Romania si sa sprijine investitorii in finalizarea actiunilor lor.

Website: www.cciri.ro

 

Asociatia Romana de Logistica

arilog_240_b

HTSS, in colaborare cu ARILOG, si-a propus sa promoveze logistica, tehnica si toate procesele aferente, oferind partenerilor sai informatii si solutii la problemele existente in acest mediu.
ARILOG este o organizatie voluntara, profesionala si educationala non-profit, care isi propune promovarea si dezvoltarea stiintei si tehnicilor de Logistica si Supply Chain in toate companiile romanesti indiferent de industrie precum si cresterea vizibilitatii acesteia in peisajul economic romanesc si international.
Misiunea ARILOG este de a construi impreuna cu specialistii din domeniul logisticii un mediu profesionist contribuind la cresterea si recunoasterea nivelului profesional al membrilor si simpatizantilor sai si sa ofere totodata o platforma de lucru pentru schimburi de informatii si experiente cu alti profesionisti recunoscuti astfel incat sa fie identificate solutii care sa ajute firmele de profil (si nu numai) sa-si imbunatateasca nivelul de calitate al activitatii, productivitatea si prin aceasta nivelul de competitivitate.

Website: www.arilog.ro

 

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii

anis_240

In calitate de membru al asociatiei, HTSS sustine obiectivele ANIS prin furnizarea de informatii si solutii de software & hardware, dar si prin schimbul de informatii si solutii cu partenerii, contribuind astfel la dezvoltarea industriei IT pe teritoriul Romaniei.
Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii – ANIS este o asociatie patronala de sector, nonguvernamentala si nonprofit care reprezinta producatorii de software si furnizorii de servicii asociate din Romania.
ANIS sustine dezvoltarea industriei romanesti de software si servicii, motor al dezvoltarii industriei IT pentru dezvoltarea economica a Romaniei.
Prin actiunile sale, ANIS contribuie la afirmarea Romaniei ca unul din liderii regionali in productia de software si ca un exportator mondial recunoscut de produse si servicii software de inalt standard international.

Website: www.anis.ro

 

Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software

logo-aries_240

HTSS, prin apartenenta la asociatia ARIES, isi indeplineste scopul de a se implica alaturi de profesionistii din domeniu in vederea impartasirii de experiente, informatii, opinii asupra principalelor evolutii si probleme din aceste domenii.
HTSS sustine viziunea ARIES de a proteja, promova si sprijini interesele profesionale si comerciale ale oamenilor de business din industria romaneasca IT&C, oferind:
- Solutii software integrate;
- Consultanta;
- Mentenanta si suport;
- Echipamente si comunicatii.
ARIES este Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software, cea mai mare si influenta organizatie creata pentru industria IT&C din Romania, cu 4 filiale zonale: la Timisoara, Brasov, Cluj si Craiova.
Premisa de la care ARIES a luat nastere este sustinerea competitivitătii informationale a Romaniei in acelasi rand cu celelalte natiuni ale lumii, avand un cod etic la care subscriu toti membrii.
Comunitatea ARIES a crescut alaturi de IMM-urile si intreprinderile mari ale industriei din Romania si continua sa se dezvolte prin inovare, parteneriate, clustering, servicii de suport tehnic si transport tehnologic, toate acestea comunicate sustinut si transparent catre membri si prin intermediul mass-media.

Website: www.aries.ro

 

Clusterul pentru Evolutia Rapida a Tehnologiilor Inovative

sigla_certi

In calitate de membru CERTI, HTSS se dedica furnizarii celor mai bune servicii si solutii software & hardware, sprijinind cu dedicare si succes obiectivele asociatiei in:
- Promovarea proiectelor si tehnologiilor inovative generate in cadrul comunitatii membrilor asociatiei la nivel european si international;
- Dezvoltarea unui mediu adecvat si durabil pentru finantarea proiectelor inovative initiate de membrii asociatiei;
- Dezvoltarea continua a unui climat sustenabil si proactiv de colaborare intre membrii asociatiei prin proiecte comune sau activitati de cercetare industriala – dezvoltare experimentala, precum si realizarea unei retele (networking) care sa cuprinda entitati din afara sferei directe de influenta si activitate a clusterului CERTI;
- Conceperea si implementarea unei strategii de promovare de noi initiative legislative pentru extinderea sferei de impact a principiilor, activitatilor si mecanismelor elaborate in cadrul clusterului “CERTI” la nivelul ecosistemului TIC din Romania;
- Realizarea unei stranse coeziuni cu mediul educational atat din Romania cat si la nivel international, cu accent pe institutiile de invatamant superior din domeniul TIC.
Clusterul pentru Evolutia Rapida a Tehnologiilor Inovative este un ONG romanesc, infiintat in anul 2015 de treisprezece companii high-tech. Principalul obiectiv al asociatiei este de a promova si sprijini finantarea durabila si competitiva si dezvoltarea membrilor asociatiei si a proiectelor lor in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor.

Website: www.certi.ro