Tehnologie

Puteti dezvolta afacerea dumneavoastra si alaturi de partenerii nostri!

Genisoft

logo_genisoft

Parteneriatul dintre High-Tech Systems & Software si Genisoft vizeaza dezvoltarea, livrarea si implementarea solutiilor enterprise de inalta calitate. Parteneriatul se concentreaza in jurul mai multor domenii cheie cum ar fi: gestionarea datelor, Business Insights, aplicatii mobile sau managementul documentelor. Impreuna am facut investitii importante pentru dezvoltarea de solutii inovatoare in spatiul de business.

Genisoft este unul dintre principalii implementatori si distribuitori de solutii DataKlas.

Date de contact Genisoft:

Adresa: Str. Acad. Alexandru Borza nr. 4 ap. 4, Timisoara, 300022, Timis, Romania
Tel: +40 256 491 413
Fax: +40 256 306 093
Email: office@genisoft.eu
Website: www.genisoft.eu

 

Microsoft Certified Gold Partner

microsoft

High-Tech Systems & Software se califica printre companiile cu cea mai buna competenta in domeniu prin dezvoltarea si testarea solutiilor pe platforma Windows.
DataKlas Wholesale, aplicatia certificata pentru platforma Windows, este cea mai buna solutie WMS si este reglementata pe caracteristicile unora dintre cele mai mari industrii din Romania. DataKlas Wholesale exceleaza prin flexibilitate si usurinta in utilizare, indeplinind toate functionalitatile unui business complex.
Aplicatia SFA dezvoltata de HTSS este aplicatie certificata pentru tablete Windows si este printre primele certificate si publicate pentru noul store de Windows 10. Aceasta este oferita in varianta SaaS sub numele de MobileRoute Whizz si este publicata alaturi de alte doua aplicatii dezvoltate si publicate de HTSS: MobileRoute Forza si MobileRoute Shelfie.

Totodata, alaturi de Genisoft, High-Tech Systems & Software face parte din programul de incubare de cloud si IoT derulat de MS Romania, din care fac parte doar un numar de 30 de parteneri selectati foarte riguros de catre Microsoft.

Chief Architect-ul HTSS, Ciprian Jichici face parte din cateva programe prestigioase:
- Microsoft Regional Directors
- Most Valuable Professional, Advisor & Insider, Microsoft Azure
- Microsoft Azure IoT Insider & Advisor

Prin obtinerea acestei certificari, clientii nostri au garantia angajamentului
si competentei noastre in utilizarea celor mai recente si mai bune tehnologii pentru a crea solutii software inovatoare care sa sprijine cerintele lor.

In calitate de partener Gold, ne bucuram de sprijinul si resursele furnizate de Microsoft pentru a asigura satisfactia clientilor nostri.

 

Check Point

microsoft

Prin parteneriatul cu una dintre cele mai mari companii din lume din domeniul IT&C pe partea de retelistica si securitate, va putem furniza servicii mai sigure si infrastructura performanta si scalabila pentru imbunatatirea afacerii dumneavoastra.

 

HPE Gold – Ready Gold Partner

logo_hpe_195_3


In calitate de HPE Ready Gold Partner, prin cele 7 certificari in vanzari si prin cele 14 in domeniul tehnic, oferim clientilor expertiza locala si servicii personalizate sustinute de resursele HP.

 

McAfee

mcafee

Parteneriatul cu McAfee ne furnizeaza una dintre cele mai bune solutii de protectie software a echipamentelor mobile. Astfel, datele noastre si ale clientilor nostri sunt protejate prin criptarea lor la nivel hardware impotriva pierderii, furtului sau a deteriorarii securitatii comunicatiei centralizate.

 

Websense

websense

Parteneriatul cu Websense ne asigura linistea serviciilor online cu ajutorul serviciilor de protectie impotriva amenintarilor zilnice din Internet. Astfel, am devenit mai siguri, fara sa ne expunem aplicatiile online la atacuri dezastruoase si va putem furniza un uptime considerabil imbunatatit.

 

Fortinet

mcafee
Parteneriatul cu FORTINET se inscrie in strategia traditionala a firmei HTSS de a oferi clientilor nostri produsele cele mai performante si competitive oferite de liderii de piata pe diferite segmente (software, hardware, securitate etc.). Securitatea informatica se numara, cu siguranta, printre prioritatile momentului, iar FORTINET reprezinta o solutie stabila si de nivel tehnologic ridicat.

 

Symantec

symantec_logo_horizontal_2010_195
Symantec identifica numeroase amenintari si protejeaza datele clientilor de generatiile urmatoare de atacuri cibernetice.