<style> .wpb_animate_when_almost_visible { opacity: 1; }</style>

Servicii

Hosting & Cloud

Punem la dispozitia clientilor cele mai noi si performante servicii de Data Center, precum gazduire servere si echipamente in data center-ul propriu.

Consultanta de business

Serviciile IT&C pe care le oferim aduc plus-valoare, o noua viziune strategica si contribuie la imbunatatirea proceselor de management. Suntem partenerul de incredere, mereu alaturi de clienti, pentru a ne asigura ca deciziile luate conduc la dezvoltarea afacerii acestora.

Datacenter

Livram infrastructuri retelistice moderne si sigure, precum inchiriere echipamente si servere, servicii de securitate, monitorizare retelistica si servicii de conectivitate si transport informative.

Servicii si solutii integrate de IT&C adaptate industriei

Impreuna cu partenerii sai, HTSS pune la dispozitia clientilor cele mai noi servicii integrate software & hardware, adaptate specificului fiecarei afaceri si industrii.

Training

Pe langa solutiile pe care le punem la dispozitia clientilor, oferim training eficient si rapid pentru a obtine rezultate imediate.

Dezvoltare si implementare de solutii software integrate la cerere

Punem la dispozitia clientilor experienta si pregatirea echipei in dezvoltarea si implementarea de programe software, respectand cu strictete pasii acestor procese si obtinand rezultate remarcabile.

Mentenanta si suport

Prioritatea HTSS este reprezentata de atingerea obiectivelor clientului prin implementarea corecta a solutiilor oferite. De aceea, specialistii nostri sunt alaturi de clienti in fiecare etapa de implementare, urmarind buna functionare a sistemului software si dupa finalizarea procesului. Suntem conectati 24/7 pentru orice tip de problema de natura tehnica, suport si mentenanta.

Dezvoltare si implementare de solutii software DataKlas

Solutiile DataKlas sunt realizate astfel incat sa poata fi implementate cu usurinta atat in cazul unui sistem nou, cat si in cazul in care inlocuiesc o solutie IT deja existenta, astfel: prin migrarea de la solutia existenta la DataKlas, prin importul datelor existente, prin configurarea specifica a functionalitatilor aplicatiei in functie de necesitati si consultanta in domeniu.

logo-primary