<style> .wpb_animate_when_almost_visible { opacity: 1; }</style>

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Societatea HIGH-TECH SYSTEMS & SOFTWARE SRL, cu sediul in Bucuresti, Bd. Bucurestii Noi, nr. 25A, Sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/4847/2012, CIF RO 30126940 („HTSS” sau „Societatea”) este detinator si dezvoltator al site-ului https://www.htss.ro/ („Site-ul”), care poate fi accesat prin browser de pe desktop, laptop, telefoane mobile sau alte dispozitive electronice.

Site-ul permite persoanelor interesate („Persoana vizata”) sa afle informatii despre HTSS, despre partenerii HTSS, sa consulte solutiile si serviciile oferite de Societate si sa consume continutul publicat de Societate pe Site.

I. PREVEDERI GENERALE PRIVIND COLECTAREA SI PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1.1. Accesarea si utilizarea Site-ului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in conditiile prezentei Politici de confidentialitate si a Termenilor si conditiilor aferente.

1.2. Prezentul document isi propune sa detalieze modalitatea in care sunt colectate si procesate datele dumneavoastra cu caracter personal si drepturile ce va revin cu privire la acestea.

1.3. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta Politica de confidentialitate si cu Termenii si conditiile aferente, nu veti putea beneficia de solutiile Dataklas si Serviciile oferite, respectiv nu veti putea continua navigarea pe Site.

1.4. Securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal este deosebit de importanta pentru noi si ne asiguram ca datele cu caracter personal colectate si procesate sunt pastrate in siguranta si nu sunt utilizate in alte scopuri decat cele mentionate in prezentul document sau agreate de parti.

1.5. Acest scop poate include, dupa caz, urmatoarele:

a.    Navigarea pe Site;

b.   Procesul de recrutare;

c.    Solicitarile Persoanelor vizate;

d.   Initierea si desfasurarea relatiilor contractuale;

e.    Comunicari comerciale (reclama, marketing, publicitate, newsletter), daca va fi cazul.

1.6. Prezenta Politica de confidentialitate se completeaza cu prevederile documentului „Termeni si Conditii”.

 

II. DEFINIREA TERMENILOR

2.1. „DATE CU CARACTER PERSONAL”/”DATELE” - orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale, in sensul Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („GDPR”).

2.2. „OPERATOR” – Societatea HIGH-TECH SYSTEMS & SOFTWARE SRL, cu sediul in Bucuresti Sectorul 1, B-dul Bucurestii Noi, Nr. 25A, Spatiu de birouri et. 1 si birourile A202 - A207, et. 2, Imobil P+3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4847/2012, CUI 30126940 , in calitate de detinator al site-ului: https://www.htss.ro/ („Site-ul), ce colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal apartinand Persoanei Vizate, fiind operator de date cu caracter personal in sensul Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („GDPR”).

2.3. „PERSOANA VIZATA” - persoana fizica care acceseaza Site-ul HTSS si/sau care doreste sa intre in relatii contractuale cu HTSS, subiect al prelucrarii de date cu caracter personal.

2.4. „DATAKLAS” -  gama de solutii pe care HTSS le ofera spre vanzare Utilizatorilor, pentru a putea fi achizitionate de acestia din urma.

2.5. „SERVICII”: serviciile pe care HTSS le poate presta Utilizatorilor.

III. TIPURI DE DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTATE SI PROCESATE

3.1. SIMPLA ACCESARE A SITE-ULUI NU DUCE LA PRELUCRAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL, INSA SE POT OBTINE DATE, IN MOD AUTOMAT, DIN CATEGORIA CELOR MENTIONATE LA PUNCTUL 3.4 DE MAI JOS, FARA INSA CA ACESTEA SA POATA FI ASOCIATE UNEI PERSOANE. DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE COLECTAM SI PROCESAM SUNT EFECT AL COMUNICARII VOLUNTARE A ACESTORA DE CATRE DUMNEAVOASTRA.

3.2. Operatorul colecteaza, inregistreaza, proceseaza, arhiveaza si, in final, sterge datele cu caracter personal ale Persoanei Vizate, astfel cum sunt prezentate in art. IV.

3.3. Datele mentionate la Art. 3.2 pot fi transmise total/partial catre terte persoane in vederea realizarii scopului prelucrarii.

3.4. Intrucat accesul la Site se realizeaza on-line, aplicatia software (browser internet) de pe dispozitivele folosite de Utilizatori, comunica in mod automat catre Operator una, mai multe sau toate dintre urmatoarele date:

Ø  tip aplicatie software si versiune (browser de internet);

Ø  adrese de IP;

Ø  tipul de dipozitiv folosit pentru accesarea Platformei;

Ø  data si ora accesarii;

Ø  locatia;

Ø  denumire domeniu;

Ø  gazda domeniu.

 

IV. CATEGORII DE DATE PRELUCRATE, TEMEIUL LEGAL SI SCOPUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

4.1. Navigarea pe Site:

a.      Accesarea Site-ului presupune utilizarea de module cookie pentru a colecta automat informatii cu caracter tehnic dintre cele mentionate la punctul 3.4.

b.      Scopul utilizarii cookie-urilor il reprezinta imbunatatirea experientei de navigare, furnizarea de continut individualizat si adaptat intereselor si preferintelor Persoanei Vizate.

c.      Drept urmare, in masura in care v-ati exprimat acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor, le vom utiliza pentru a va oferi o experienta personalizata si relevanta de navigare pe site-ul nostru web.

d.      Pentru mai multe informatii despre utilizarea cookie-urilor, puteti consulta Politica privind cookie-urile.

 

4.2. Procesul de recrutare:

Daca alegeti sa aplicati pentru un loc de munca prin intermediul Site-ului, in calitate de candidat, HTSS prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul desfasurarii activitatilor specifice de recrutare pentru anumite posturi vacante in cadrul HTSS, existente sau ce vor fi disponibile la un moment dat.

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza demersurile la cererea dumneavoastra pentru organizarea unui interviu de angajare, respectiv pentru incheierea unui contract de munca. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea HTSS de a va avea in vedere in procesul de recrutare pentru diferite posturi.

 

Scop

Categorii de date prelucrate

Temei legal

Durata

Recrutare

Datele transmise prin formularul dedicat din sectiunea Recrutare si informatiile continute in CV, precum si in celelalte documente trimise de catre candidat, precum: nume, prenume, adresa, adresa de e-mail, numar de telefon, experienta profesionala, preferinte, date privind educatia, calificari etc.

Incheierea unui contract de munca

Pe durata desfasurarii procesului de recrutare

Stocarea CV-ului si documentelor anexa dupa terminarea procesului de recrutare sau in afara desfasurarii unui proces de recrutare

Datele continute in CV, precum si in celelalte documente trimise de catre candidat, precum: nume, prenume, adresa, adresa de e-mail, numar de telefon, experienta profesionala, preferinte, date privind educatia, calificari, informatiile oferite in cursul interviului, rezultatele eventualelor testari etc.

Consimtamant

2 ani de la momentul finalizarii procesului de recrutare

 

4.3. Solicitarile Utilizatorilor:

 

Urmare a corespondentei transmise prin intermediul formularului dedicat, disponibil pe Site, pentru a va solutiona si a raspunde la intrebarile, reclamatiile sau solicitarile dumneavoastra, vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal conform scopului si temeiului mentionat mai jos.

 

 

Scop

Categorii de date prelucrate

Temei legal

Durata

Transmiterea de solicitari de catre Utilizatori prin formularul dedicat

Nume companie, Nume, Prenume reprezentant companie, functie, adresa de e-mail, telefon, domeniul afacerii

Incheierea si/sau executarea unui contract

3 ani de la data transmiterii raspunsului

 

4.4. Comunicari comerciale:

 

Scop

Categorii de date prelucrate

Temei legal

Durata

Comunicari comerciale

Nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon.

Consimtamant

Pe durata existentei consimtamantului

 

 

V. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL PRIN INTERMEDIUL IMPUTERNICITILOR

5.1.   Pentru a atinge scopurile descrise mai sus, HTSS poate utiliza serviciile mai multor parteneri contractuali. Acestia au calitatea de persoane imputernicite, iar acestora le pot fi furnizate datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi utilizate in limitele obligatiilor pe care si le-au asumat fata de HTSS. Datele cu caracter personal pe care le divulgam catre persoanele imputernicite sunt limitate la informatiile cu caracter personal minime care sunt necesare pentru prestarea respectivelor servicii si le solicitam acestor sa nu utilizeze datele cu caracter personal in niciun alt scop. Depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca toate entitatile cu care lucram stocheaza datele dumneavoastra cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate.

5.2.   Datele cu caracter personal indicate mai sus pot fi puse la dispozitie sau transmite catre terti si in urmatoarele situatii: (i) autoritati publice, auditori sau institutii cu competente in realizarea de inspectii si controale asupra activitatii si activelor HTSS, care solicita HTSS sa furnizeze informatii, in virtutea obligatiilor legale ale acesteia din urma. Aceste autoritati publice sau institutii pot fi Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Inspectia Muncii, organele de politie, Autoritatea pentru Protectia Consumatorului, Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala; (ii) pentru respectarea unei cerinte legale sau pentru protejarea drepturilor si activelor Societatii noastre sau alte entitati sau persoane, precum instante de judecata ; (iii) terti achizitori, in masura in care activitatea HTSS ar fi transferata (in totalitate sau partial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzactii.

5.3.   Persoanele si entitatile carora le putem distribui date cu caracter personal sunt urmatoarele:

a)      In scopul navigarii pe Site web si in scopuri referitoare la utilizarea cookie-urilor, putem transmite datele cu caracter personal catre furnizori de servicii de analiza si de motoare de cautare pentru ca acestia sa furnizeze servicii de intretinere a Site-ului nostru;

b)     Pentru comunicarile de marketing direct, putem transmite datele cu caracter personal catre agentiile de publicitate si marketing care realizeaza comunicarea in numele nostru.

VI. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN STRAINATATE

6.1.    In contextul operatiunilor descrise mai sus, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate in strainatate catre state din Uniunea Europeana („UE”) sau Spatiul Economic European („SEE”).

6.2.    Va informam prin prezenta ca orice transfer realizat de HTSS intr-un stat membru UE sau SEE va respecta cerintele legale prevazute in GDPR.

VII. DREPTURILE SI OBLIGATIILE PERSOANEI VIZATE

7.1.    Utilizatorii cunosc drepturile generale de care beneficiaza in calitate de persoane vizate in temeiul legislatiei privind prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv: dreptul de informare si acces la date personale; dreptul de rectificare sau stergere a datelor; dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor; dreptul de portabilitate a datelor; dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc; dreptul de a se adresa justitiei si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

7.2.    Utilizatorii cunosc faptul ca drepturile mentionate anterior nu sunt drepturi absolute si accepta ca exista posibilitatea ca anumite date utilizate in realizarea scopului sa nu poata fi sterse (de exemplu, datele cu caracter personal pentru care exista obligatii de raportare catre autoritati sau pentru care exista obligatie de stocare).

7.3.    Utilizatorii au urmatoarele obligatii:

Ø  sa furnizeze date adevarate, exacte si complete, in conformitate cu formularul existent pe Site, precum si in conformitate cu solicitarile HTSS. In cazul in care datele furnizate nu sunt adevarate, exacte si complete sau s-au modificat, Utilizatorul are obligatia informarii Operatorului, prin intermediul Site-ului sau prin e-mail la adresa office@htss.ro asupra acestui fapt si sa furnizeze informatiile corecte in cel mai scurt timp;

Ø  sa asigure actualizarea datelor, ori de cate ori va fi necesar;

Ø  sa nu publice informatii, recenzii si evaluari obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de Operator, angajatii/colaboratorii acestuia, si nici materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare.

7.4.    In caz de incalcare a obligatiilor de catre Utilizatori, Operatorul are dreptul de a lua toate masurile legale pentru a asigura revenirea la situatia anterioara (stergerea informatiilor publicate de Utilizator, blocarea accesului la Site etc.), precum si tragerea la raspundere a Persoanei Vizate in cauza.

VIII. STERGEREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

8.1.  Anumite Date pot fi stocate pentru perioada de timp necesara in vederea indeplinirii scopului. Exista posibilitatea stocarii anumitor Date si ulterior indeplinirii scopului pentru care au fost colectate in vederea indeplinirii obligatiilor noastre legale, solutionarii litigiilor, etc.

8.2.  Odata ce perioada de prelucrare indicata mai sus expira, iar HTSS nu mai are motive legale sau legitime de a prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, datele vor fi sterse in conformitate cu procedurile acesteia, care pot implica arhivarea, anonimizarea sau distrugerea acestora.

IX. MODIFICAREA POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

9.1. Prezenta Politica de Confidentialitate poate suferi modificari ca urmare a schimbarilor legislative sau a modificarilor intervenite la nivelul HTSS sau al Site-ului;

9.2. Politica de Confidentialitate modificata/actualizata va fi publicata pe Site si va produce efecte de la momentul publicarii, fiind astfel disponibila Persoanei Vizate;

9.3. Prin continuarea folosirii Site-ului, Utilizatorii sunt de acord cu noile prevederi ale Politicii de Confidentialitate, considerandu-se ca le-au luat la cunostinta.

In cazul in care Utilizatorii nu sunt de acord cu una sau mai multe dintre prevederile actuale sau viitoare ale Politicii de Confidentialitate, nu vor putea accesa Site-ul si implicit a continutului acestuia.

 

logo-primary